Selamat datang

Over Oom Enang


Over ons 

Koken is onze passie. Je proeft in onze gerechten dan ook niet alleen de ingrediënten, maar ook de liefde waarmee ik het bereid. Ik bereid mijn gerechten op authentieke wijze en uiteraard alles met verse ingrediënten.

Mijn naam is Ghislaine Messercola-Frans en ben van oorsprong Moluks. Ik heb mijn cateringbedrijf vernoemd naar mijn vader. Zijn naam was Wijnand, maar hij werd in de Molukse gemeenschap Oom Enang genoemd. Ik koos deze naam uit respect voor mijn vader. 

Ik verzorg voor particulieren en bedrijven op locatie de Molukse/Indonesische catering, bijvoorbeeld de Indonesische rijsttafel. Voor alle gelegenheden. De gerechten kunnen ook worden afgehaald, waarbij chafing dishes / warmhoudbakken / warmhoudovens gehuurd kunnen worden.

U kunt bij mij ook terecht voor lekkere traditionele hapjes / High Tea. Informatie op de website volgt nog.

We zijn bereikbaar op 06-28708174 of via het e-mailadres oom-enang@hotmail.com. U kunt ook het contactformulier gebruiken. 


Selamat makan!
Zoekwoorden: Catering Utrecht, Catering De Meern, Catering Vleuten, Catering Harmelen, Catering Woerden, Catering Montfoort.

Indonesische catering, Italiaanse catering, Indonesische hapjes, High tea.